Ladies Night: Zomer in Frankrijk (2023)

Ladies Night: Zomer in Frankrijk

84 minuten 30-03-2023
Ladies Night woensdag 26 april: Inloop vanaf 19.15 uur Zaal open om 19.40 uur Start film 20.00 uur Ticketprijs: €16,- inclusief Frans welkomstdrankje en hapje en na afloop een goed gevulde goodiebag. Ladies Night is een gezellige avond met collega's of vriendinnen. Bij binnenkomst ontvang je een lekker welkomstdrankje/hapje wat elke keer weer iets anders is. In de bioscoop staan enkele stands van lokale ondernemers dit kan zijn op het gebied van mode, gezondheid en/of (woon)accessoires. Aansluitend wordt er een romantische komedie vertoond. Tijdens de pauze is er gelegenheid om de stands nogmaals te bezoeken. Daarnaast is natuurlijk ook de bioscoopbar geopend om nog wat drinken of wat te snacken zoals popcorn of nacho's te halen. Na afloop krijgt u een leuke goodiebag mee naar huis! Let op De activiteiten beginnen drie kwartier voordat de voorstelling begint. De vertoning begint op het tijdstip dat op het filmticket vermeld staat. Tickets voor deze voorstelling worden enkel in de verkoop aangeboden. Reserveren is niet mogelijk. Niet in combinatie met andere (kortings)acties. Filmomschrijving De verhoudingen tussen twee gezinnen worden behoorlijk op zijn kop gezet tijdens een zinderende zomer in Frankrijk. Na een jarenlange vriendschap ontstaan er tijdens de gezamenlijke vakantie ineens gevoelens tussen vader Walt (Tjebbo Gerritsma) en Marie (Fockeline Ouwerkerk), de moeder van het andere gezin. Proberend de situatie zo goed mogelijk op te lossen, maken Walt en Marie het ene na het andere plan om ook een nieuwe liefde aan te wakkeren tussen hun wederzijdse partners Luuk (Jan Kooijman) en Lieke (Jasmine Sendar).

Regisseur Ladies Night: Zomer in Frankrijk

Mark de Cloe

Schrijvers Ladies Night: Zomer in Frankrijk

Onbekend

Cast Ladies Night: Zomer in Frankrijk

Fockeline Ouwerkerk
Tjebbo Gerritsma
Jan Kooijman
Jasmine Sendar
Lieve van Leeuwen
Eliyha Altena
Wendy Ruijfrok

Filmagenda van Ladies Night: Zomer in Frankrijk

Ladies Night: Zomer in Frankrijk

Wil jij weten waar Ladies Night: Zomer in Frankrijk op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ladies Night: Zomer in Frankrijk draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ladies Night: Zomer in Frankrijk informatie

Benieuwd waar Ladies Night: Zomer in Frankrijk over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ladies Night: Zomer in Frankrijk. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ladies Night: Zomer in Frankrijk al heeft ontvangen.

Ladies Night: Zomer in Frankrijk trailer

Benieuwd of Ladies Night: Zomer in Frankrijk iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ladies Night: Zomer in Frankrijk jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ladies Night: Zomer in Frankrijk kunt kijken!