Ladri di Biciclette (1948)

6 Angst

Ladri di Biciclette

6 Angst
89 minuten Drama 1948

Recensies Ladri di Biciclette

MovieMeter: 3,82
Rotten Tomatoes 98

Filmposter Ladri di Biciclette

Een Italiaanse man krijgt tijdens de Grote Depressie een kans om aan de slag te gaan als posterplakker. Op zijn eerste dag wordt zijn fiets gestolen, en de kansen om zijn familie uit de armoede te halen zijn in gevaar. Hij neemt zijn zoon en enkele vrienden mee voor een zoektocht door de stad naar de fiets die voor hem zoveel betekent.
Filmposter Filmposter Ladri di Biciclette

Regisseur Ladri di Biciclette

Vittorio De Sica

Schrijvers Ladri di Biciclette

Cesare Zavattini

Luigi Bartolini

Oreste Biancoli

Suso Cecchi D'Amico

Vittorio De Sica

Adolfo Franci

Gherardo Gherardi

Gerardo Guerrieri

Cast Ladri di Biciclette

Enzo Staiola
Lamberto Maggiorani
Lianella Carell
Elena Altieri

Alternatieve titels

Ladri di Biciclette

Bicycle Thieves

Ladri di Biciclette

Wil jij weten waar Ladri di Biciclette op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ladri di Biciclette draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ladri di Biciclette informatie

Benieuwd waar Ladri di Biciclette over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ladri di Biciclette. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ladri di Biciclette al heeft ontvangen.

Ladri di Biciclette trailer

Benieuwd of Ladri di Biciclette iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ladri di Biciclette jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ladri di Biciclette kunt kijken!