Ladiesnight: Zomer in Frankrijk (2024)

Ladiesnight: Zomer in Frankrijk

28-05-2024
De verhoudingen tussen twee gezinnen worden behoorlijk op zijn kop gezet tijdens een zinderende zomer in Frankrijk. Na een jarenlange vriendschap ontstaan er tijdens de gezamenlijke vakantie ineens gevoelens tussen vader Walt (Tjebbo Gerritsma) en Marie (Fockeline Ouwerkerk), de moeder van het andere gezin. Proberend de situatie zo goed mogelijk op te lossen, maken Walt en Marie het ene na het andere plan om ook een nieuwe liefde aan te wakkeren tussen hun wederzijdse partners Luuk (Jan Kooijman) en Lieke (Jasmine Sendar).

Regisseur Ladiesnight: Zomer in Frankrijk

Mark de Cloe

Schrijvers Ladiesnight: Zomer in Frankrijk

Onbekend

Cast Ladiesnight: Zomer in Frankrijk

Fockeline Ouwerkerk
Tjebbo Gerritsma
Jan Kooijman
Jasmine Sendar
Lieve van Leeuwen
Eliyha Altena
Wendy Ruijfrok

Ladiesnight: Zomer in Frankrijk

Wil jij weten waar Ladiesnight: Zomer in Frankrijk op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ladiesnight: Zomer in Frankrijk draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ladiesnight: Zomer in Frankrijk informatie

Benieuwd waar Ladiesnight: Zomer in Frankrijk over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ladiesnight: Zomer in Frankrijk. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ladiesnight: Zomer in Frankrijk al heeft ontvangen.

Ladiesnight: Zomer in Frankrijk trailer

Benieuwd of Ladiesnight: Zomer in Frankrijk iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ladiesnight: Zomer in Frankrijk jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ladiesnight: Zomer in Frankrijk kunt kijken!