Lady en de Vagebond

Lady en de Vagebond

26-02-2020
Lady, een jonge cockerspaniël, geniet van haar luizenleventje in huis bij een rijk, pasgetrouwd echtpaar. Ze is het middelpunt van de aandacht, maar haar leven komt op zijn kop te staan wanneer haar baasjes hun eerste kind verwachten. Lady besluit weg te rennen met een zwerfhond die zichzelf 'De Vagebond' noemt. 

Geregisseerd door

Wilfred Jackson

Clyde Gero

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Lady en de Vagebond

Helaas draait Lady en de Vagebond niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 26-02-2020.

Lady en de Vagebond

Wil jij weten waar Lady en de Vagebond op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Lady en de Vagebond draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Lady en de Vagebond informatie

Benieuwd waar Lady en de Vagebond over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Lady en de Vagebond. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Lady en de Vagebond al heeft ontvangen.

Lady en de Vagebond trailer

Benieuwd of Lady en de Vagebond iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Lady en de Vagebond jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Lady en de Vagebond kunt kijken!