https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/204086-4fe3f9c951297f5c5c7b149b77ff89fd84e98de2/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

L'amour/La Mort (2022)

AL
Persoonlijke liefdesgeschiedenissen houden in de muzikale en cinematografische odyssee L’Amour/ La Mort het geheime verbond tussen de liefde en de dood tegen het licht. Waarom streven we naar liefde als het ons zoveel pijn kan doen?
Bekijk op Picl
Bekijk trailer

L'amour/La Mort

AL
92 minuten 06-10-2022

Filmposter L'amour/La Mort

Persoonlijke liefdesgeschiedenissen houden in de muzikale en cinematografische odyssee L’Amour/ La Mort het geheime verbond tussen de liefde en de dood tegen het licht. Waarom streven we naar liefde als het ons zoveel pijn kan doen?

Elke liefde, hoe gelukkig ook, eindigt vroeg of laat ongelukkig; hetzij door verlies, hetzij door de dood van een van beide, hetzij door een verbroken verbond. Het zijn de kanten van dezelfde medaille. Waarom hebben we lief als de liefde ons zoveel pijn kan doen? Is het dan niet veiliger om niet lief te hebben? In L’Amour/La Mort wordt het verbond tussen de liefde en de dood tegen het licht gehouden aan de hand van onuitwisbare liefdesverhalen. Een aantal personages die in hun leven diepgaand geconfronteerd zijn met de liefde en de dood, geven aan de hand van hun verhalen inzicht in het raadsel van de liefde. Op de beroemde divan van Freud laten de personages zich ondervragen over hun ervaringen. Zij spreken over het plotseling verliezen van een geliefde, het verzorgen van een partner met dementie, het lijden aan amour fou, het zoeken naar de ware liefde en de plotselinge confrontatie met sterfelijkheid. Een psychiater en een dokter, die onderzoek doet naar het gebroken hart syndroom, geven inzicht in de mentale en fysieke aspecten van het lijden; hoe laten de liefde en de dood hun sporen achter? De verhalen worden verweven met tijdloze werken uit de schilderkunst en de muziekgeschiedenis, want daar waar geen woorden meer zijn, is kunst en muziek. Opdat de optelling de schitterende pijn van de liefde in volle omvang doet binnenkomen.

Bekijk het aanbod van L'amour/La Mort

L'amour/La Mort L'amour/La Mort L'amour/La Mort L'amour/La Mort L'amour/La Mort L'amour/La Mort
Filmposter Filmposter L'amour/La Mort

Regisseur L'amour/La Mort

Ramón Gieling

Schrijvers L'amour/La Mort

Onbekend

Cast L'amour/La Mort

Onbekend

L'amour/La Mort

Wil jij weten waar L'amour/La Mort op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar L'amour/La Mort draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

L'amour/La Mort informatie

Benieuwd waar L'amour/La Mort over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over L'amour/La Mort. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies L'amour/La Mort al heeft ontvangen.

L'amour/La Mort trailer

Benieuwd of L'amour/La Mort iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de L'amour/La Mort jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij L'amour/La Mort kunt kijken!