Land: Cinema+ (2024)

Land: Cinema+

01-03-2024
Wanneer Edee Mathis door verdriet overmand wordt laat ze haar oude leventje voorgoed achter zich. Ze trekt zich in het bos in de Rocky Mountains terug en poogt er op haar eentje te overleven. Terwijl ze zich voorbereidt op het winterseizoen bevindt ze zich plotseling op het randje van de dood. Ze wordt door een jager gevonden en hij verzorgt Edee samen met een lokale verpleegster.

Regisseur Land: Cinema+

Robin Wright

Schrijvers Land: Cinema+

Onbekend

Cast Land: Cinema+

Robin Wright
Demián Bichir en Kim Dickens

Land: Cinema+

Wil jij weten waar Land: Cinema+ op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Land: Cinema+ draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Land: Cinema+ informatie

Benieuwd waar Land: Cinema+ over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Land: Cinema+. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Land: Cinema+ al heeft ontvangen.

Land: Cinema+ trailer

Benieuwd of Land: Cinema+ iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Land: Cinema+ jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Land: Cinema+ kunt kijken!