Langs de pijngrens (2022)

Langs de pijngrens

28-05-2022
Documentaire over de opkomst en ondergang van het betaald voetbal in Amersfoort. Veertig jaar geleden kwam na het uitspreken van het faillissement een einde aan SC Amersfoort en tegelijk het profvoetbal in de stad. Hoe kon dit gebeuren? 

Regisseurs Langs de pijngrens

Addy Schuurman

Arjan Klaver

Schrijvers Langs de pijngrens

Onbekend

Cast Langs de pijngrens

Onbekend

Filmagenda van Langs de pijngrens

Langs de pijngrens

Wil jij weten waar Langs de pijngrens op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Langs de pijngrens draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Langs de pijngrens informatie

Benieuwd waar Langs de pijngrens over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Langs de pijngrens. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Langs de pijngrens al heeft ontvangen.

Langs de pijngrens trailer

Benieuwd of Langs de pijngrens iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Langs de pijngrens jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Langs de pijngrens kunt kijken!