https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/126251-f76baabd19751ffbb399e1fbab26e37ef07bf868/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

L'animale (2019)

12 Geweld Seks Grof taalgebruik
Coming-of age verhaal over een dochter en haar vader die beiden op zoek zij naar hun seksuele identiteit.

L'animale

12 Geweld Seks Grof taalgebruik
96 minuten Drama 09-05-2019

Recensies L'animale

MovieMeter: 1,75

Filmposter L'animale

Coming-of age verhaal over een dochter en haar vader die beiden op zoek zij naar hun seksuele identiteit.

Mati is een 17-jarige studente die voor haar eindexamens zit. In haar vrije tijd hangt ze rond bij de jongens op hun motoren en maken het iedereen in hun plattelandsdorp lastig. Ze hebben het daarbij vooral gemunt op Carla. Wanneer Sebastian, de leider van de club verliefd wordt op Mati, maar zijzelf meer geïnteresseerd raakt in Carla, moet Mati voor het eerst in haar jonge leven een keuze maken. Tegelijkertijd worstelt ook haar vader met een geheim en is op zoek naar zijn seksuele identiteit...

Bekijk het aanbod van L'animale

Regisseur L'animale

Katharina Mückstein

Schrijvers L'animale

Katharina Mückstein

Cast L'animale

Dominik Warta
Kathrin Resetarits
Sophie Stockinger
Julia Franz Richter

L'animale

Wil jij weten waar L'animale op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar L'animale draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

L'animale informatie

Benieuwd waar L'animale over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over L'animale. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies L'animale al heeft ontvangen.

L'animale trailer

Benieuwd of L'animale iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de L'animale jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij L'animale kunt kijken!