https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/135680-c0c93cc698d3696e1a49f38cad31e342b247f182/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Lara (2020)

AL
Vandaag is het Lara’s zestigste verjaardag en de dag waarop haar zoon Viktor een pianorecital zal geven met een eigen compositie. Hij is echter het huis en zijn veeleisende moeder ontvlucht en laat ook die dag niets van zich horen.

Lara

AL
98 minuten 01-10-2020

Recensies Lara

MovieMeter: 3,28
Rotten Tomatoes 71

Filmposter Lara

Vandaag is het Lara’s zestigste verjaardag en de dag waarop haar zoon Viktor een pianorecital zal geven met een eigen compositie. Hij is echter het huis en zijn veeleisende moeder ontvlucht en laat ook die dag niets van zich horen.

Vandaag is het Lara’s zestigste verjaardag en de dag waarop haar zoon Viktor een pianorecital zal geven met een eigen compositie. Hij is echter het huis en zijn veeleisende moeder ontvlucht en laat ook die dag niets van zich horen. Haar pogingen tot contact worden tegengewerkt door familieleden die haar duidelijk maken dat ze Viktor met rust moet laten. Uit wanhoop koopt ze de laatste concertkaarten op en deelt die uit aan oude bekenden. Het wordt een dag en avond vol bijzondere ontmoetingen en verrassingen. Lara is een aangrijpend maar ook een genuanceerd verhaal over een veeleisende moeder. Regisseur Jan Ole Gerster, bekend van Oh Boy (2012), is een van Duitslands meest gewaardeerde jonge filmmakers. In zijn nieuwe film Lara worden de hoofdrollen verzorgd door Corinna Harfouch (Der Untergang, Perfume) en Tom Schilling (Werk ohne Autor, Oh Boy, Der Baader Meinhof Complex). Lara kreeg inmiddels meerdere prijzen op internationale filmfestivals waaronder de Speciale Juryprijs op het Karlovy Vary International Film Festival en de FipresciI prijs op het Munich Filmfestival. De film werd eind vorig jaar met veel succes in de Duitse bioscopen uitgebracht.

Regisseurs Lara

Jan Ole Gerster

Jan-Ole Gerster

Schrijvers Lara

Blaz Kutin

Cast Lara

Tom Schilling
Corinna Harfouch
Volkmar Kleinert
André Jung

Filmagenda van Lara

Lara

Wil jij weten waar Lara op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Lara draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Lara informatie

Benieuwd waar Lara over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Lara. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Lara al heeft ontvangen.

Lara trailer

Benieuwd of Lara iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Lara jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Lara kunt kijken!