https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/203826-4790151940704dadff9bbfaf3513c36b062905c7/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Las Bestias (2022)

12 Grof taalgebruik Discriminatie

Bekijk trailer

Las Bestias

12 Grof taalgebruik Discriminatie
137 minuten 20-10-2022

Filmposter Las Bestias

Antoine en zijn vrouw Olga runnen een biologische boerderij in een dorp in Galicië, de noordwestelijke regio van Spanje. Hoewel het Franse echtpaar haar best doet te integreren in de gemeenschap, blijft de plaatselijke bevolking hen zien als indringers. Hun verzet tegen een windmolenpark zet de verhoudingen op scherp, vooral met de broers Xan en Lorenzo, die het echtpaar maar al te graag willen wegjagen met hun pesterijen. Antoine en Olga houden echter voet bij stuk, waarna de situatie volledig uit de hand dreigt te lopen. Las Bestias is een zinderende Spaanse thriller van de Oscargenomineerde regisseur Rodrigo Sorogoyen, die de klassieke tegenstellingen tussen nieuwkomers en locals, progressiviteit en behoudzucht op een originele manier uitbeeldt. De film, die zich laat bekijken als een hedendaagse western, ging in Cannes in première en werd internationaal lovend ontvangen door de pers.
Las Bestias Las Bestias Las Bestias Las Bestias Las Bestias
Filmposter Filmposter Las Bestias

Regisseur Las Bestias

Rodrigo Sorogoyen

Schrijvers Las Bestias

Onbekend

Cast Las Bestias

Denis Ménochet
Marina Foïs
Luis Zahera

Alternatieve titels

Las Bestias

The Beasts

Las Bestias

Wil jij weten waar Las Bestias op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Las Bestias draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Las Bestias informatie

Benieuwd waar Las Bestias over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Las Bestias. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Las Bestias al heeft ontvangen.

Las Bestias trailer

Benieuwd of Las Bestias iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Las Bestias jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Las Bestias kunt kijken!