https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/137290-dda59fc7fed6acbfb75003486f98958c9316336a/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Lassie (2020)

6 Angst
’s Werelds bekendste hond is terug!

Lassie

6 Angst
97 minuten 15-07-2020

Recensies Lassie

MovieMeter: 2,98

Filmposter Lassie

’s Werelds bekendste hond is terug!

Wanneer de ouders van Florian noodgedwongen moeten verhuizen omdat er nog een kindje op komst is, informeert de chagrijnige hospita hen dat honden niet toegestaan zijn in de nieuwe woning. En al zeker niet die brutale Lassie! Wat nu? Lassie is Florian zijn beste vriend! Ze doen alles samen. Vader lost dit op door Lassie onder te brengen bij zijn werkgever, Graaf Von Sprengel en diens kleindochter Priscilla. Florian vindt het maar niets dat Priscilla nu voor Lassie zorgt, het is tenslotte zijn hond! En door de bemoeienissen van een dief raakt Lassie ver van zijn vertrouwde omgeving ook nog eens zoek! Florian en Priscilla zetten samen alles op alles om hem terug te vinden. Zou Lassie zijn weg terug naar huis kunnen vinden? Lassie is een moderne remake van de originele film uit 1943, gebaseerd op het boek van Eric Knight “Lassie Come Home”. Ga mee op een avontuurlijke reis voor jong en oud!

Regisseur Lassie

Hanno Olderdissen

Schrijvers Lassie

Eric Knight

Jane Ainscough

Cast Lassie

Anna Maria Mühe
Nico Marischka
Sebastian Bezzel
Bella Bading

Alternatieve titels

Lassie

Lassie Come Home

Lassie - Eine Abenteuerliche Reise

Lassie (2020)

Lassie

Wil jij weten waar Lassie op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Lassie draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Lassie informatie

Benieuwd waar Lassie over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Lassie. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Lassie al heeft ontvangen.

Lassie trailer

Benieuwd of Lassie iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Lassie jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Lassie kunt kijken!