L'Atalante (1933)

L'Atalante

89 minuten Drama, Komedie, Romantiek 1933

Recensies L'Atalante

MovieMeter: 3,57
Rotten Tomatoes 100

Filmposter L'Atalante

Als Juliette met Jean trouwt, komt ze op zijn schip te wonen. Ze raakt echter verveeld van het eentonige leven, en zodra het schip in Parijs aanmeert, gaat ze aan wal om het nachtleven te ontdekken. Jean is woedend en vaart weg zonder haar, maar raakt later in een depressie door het gemis van zijn vrouw.
Filmposter Filmposter L'Atalante

Regisseur L'Atalante

Jean Vigo

Schrijvers L'Atalante

Jean Guinée

Albert Riéra

Jean Vigo

Cast L'Atalante

Dita Parlo
Jean Dasté
Michel Simon
Gilles Margaritis
Louis Lefebvre

L'Atalante

Wil jij weten waar L'Atalante op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar L'Atalante draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

L'Atalante informatie

Benieuwd waar L'Atalante over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over L'Atalante. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies L'Atalante al heeft ontvangen.

L'Atalante trailer

Benieuwd of L'Atalante iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de L'Atalante jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij L'Atalante kunt kijken!