Audition (2004)

Audition

111 minuten Drama 2004

Recensies Audition

De 40-jarige Louis Tremblay wordt betaald om mensen die hun schulden aan woekeraars te laat terugbetalen te intimideren. Zijn vriendin Suzie vindt dit maar niks, en ze vertelt hem niet dat ze zwanger is. Louis droomt er echter van om acteur te worden, iets wat hij altijd voor zijn vriendin verzwegen heeft. Dankzij zijn nicht versiert hij een auditie en krijgt daarbij de hulp van de gerenommeerde acteur Philippe Chevalier. Door deze nieuwe ervaring hoopt de incasseerder uit het vak te kunnen stappen, temeer daar zijn medewerker Marco de ene stommiteit na de andere uithaalt.

Regisseur Audition

Luc Picard

Schrijvers Audition

Luc Picard

Cast Audition

Luc Picard
Suzanne Clément
Denis Bernard
Alexis Martin

Audition

Wil jij weten waar Audition op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Audition draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Audition informatie

Benieuwd waar Audition over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Audition. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Audition al heeft ontvangen.

Audition trailer

Benieuwd of Audition iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Audition jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Audition kunt kijken!