Laurent Garnier: Off The Record - Engels ondertiteld (2022)

Laurent Garnier: Off The Record - Engels ondertiteld

90 minuten 28-05-2022
Een blik in het leven van Laurent Garnier, een van de pioniers van de housemuziek. Het verhaal van de laatste grote muziekrevolutie door de ogen van een van de hoofdrolspelers. Al meer dan dertig jaar draait dj Laurent Garnier aan de knoppen in talloze clubs en op festivals wereldwijd. Zijn carrière leest dan ook als een geschiedenis van de dancemuziek én als een jongensboek. Op jonge leeftijd draaide hij op zijn kamer al plaatjes aan elkaar onder zijn discobol. Als achttienjarige, vers van school, werkte hij als ober in de Franse ambassade in Londen, een fantastische stad voor een muziekfreak als Garnier. Niet lang daarna ging hij naar Manchester, waar hij in 1987 werd gevraagd om te draaien in de legendarische club The Haçienda. De rest is muziekgeschiedenis. Garnier en andere levende legenden als Jeff Mills, Carl Cox, Richie Hawtin en Miss Kittin loodsen ons in deze pompend muzikale en prettig nostalgische documentaire langs dertig jaar house. Chicago, Detroit, illegale raves, de Love Parade in Berlijn – alles komt voorbij, ook de immer moeizame verhouding tussen de dancescene en de Franse autoriteiten. (bron: www.idfa.nl)

Regisseur Laurent Garnier: Off The Record - Engels ondertiteld

Onbekend

Schrijvers Laurent Garnier: Off The Record - Engels ondertiteld

Onbekend

Cast Laurent Garnier: Off The Record - Engels ondertiteld

Onbekend

Laurent Garnier: Off The Record - Engels ondertiteld

Wil jij weten waar Laurent Garnier: Off The Record - Engels ondertiteld op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Laurent Garnier: Off The Record - Engels ondertiteld draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Laurent Garnier: Off The Record - Engels ondertiteld informatie

Benieuwd waar Laurent Garnier: Off The Record - Engels ondertiteld over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Laurent Garnier: Off The Record - Engels ondertiteld. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Laurent Garnier: Off The Record - Engels ondertiteld al heeft ontvangen.

Laurent Garnier: Off The Record - Engels ondertiteld trailer

Benieuwd of Laurent Garnier: Off The Record - Engels ondertiteld iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Laurent Garnier: Off The Record - Engels ondertiteld jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Laurent Garnier: Off The Record - Engels ondertiteld kunt kijken!