L'Avventura - Engels ondertiteld (2022)

L'Avventura - Engels ondertiteld

144 minuten 27-05-2022
L’Avventura, een iconische en uitdagende filmklassieker uit 1960, gaat over de raadselachtige verdwijning van een jonge vrouw tijdens een zeiltocht voor de kust van Sicilië. De baanbrekende film L'AVVENTURA won niet alleen de Speciale Juryprijs op het Filmfestival van Cannes in 1960, waardoor Antonioni zijn naam vestigde, maar zorgde bovendien voor de doorbraak van actrice Monica Vitti. Net als Alfred Hitchcock in PSYCHO in hetzelfde jaar, verraste Michelangelo Antonioni de kijkers door zich al in een vroeg stadium te ontdoen van de ogenschijnlijke hoofdrolspeelster van zijn film. Wanneer Anna, de dochter van een rijke zakenman, verdwijnt, wordt een zoektocht gestart door haar ontevreden verloofde en haar beste vriendin Claudia. De laatste wordt vertolkt door Monica Vitti.? Michelangelo Antonioni vond een nieuwe filmgrammatica uit met L'AVVENTURA. Kijkers die een klassiek mysterie verwachten, moeten hun verwachtingen radicaal bijstellen. Antonioni is minder geïnteresseerd in het ontwikkelen van een plot dan in het verkennen van onuitgesproken gevoelens en haperende communicatie tussen geliefden.

Regisseur L'Avventura - Engels ondertiteld

Onbekend

Schrijvers L'Avventura - Engels ondertiteld

Onbekend

Cast L'Avventura - Engels ondertiteld

Onbekend

L'Avventura - Engels ondertiteld

Wil jij weten waar L'Avventura - Engels ondertiteld op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar L'Avventura - Engels ondertiteld draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

L'Avventura - Engels ondertiteld informatie

Benieuwd waar L'Avventura - Engels ondertiteld over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over L'Avventura - Engels ondertiteld. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies L'Avventura - Engels ondertiteld al heeft ontvangen.

L'Avventura - Engels ondertiteld trailer

Benieuwd of L'Avventura - Engels ondertiteld iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de L'Avventura - Engels ondertiteld jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij L'Avventura - Engels ondertiteld kunt kijken!