Le Bonheur (1964)

Le Bonheur

79 minuten Drama, Romantiek 1964

Recensies Le Bonheur

MovieMeter: 3,65

Filmposter Le Bonheur

Een gelukkig getrouwde timmerman wordt verliefd op een jonge telefoniste. Hij ontdekt dat gek genoeg de vreugde over deze nieuwe relatie zijn hechte band met vrouw en kind op geen enkele manier verstoort. Hij is gelukkiger dan ooit. Wanneer hij zijn vrouw opbiecht dat hij een tweede liefde heeft, lijkt ze zijn verklaring dat dit geen nadelige gevolgen hoeft te hebben voor hun huwelijk in eerste instantie te accepteren. Al snel blijkt echter op dramatische wijze dat dit niet zo is.
Filmposter Filmposter Le Bonheur

Regisseur Le Bonheur

Agnès Varda

Schrijvers Le Bonheur

Agnès Varda

Cast Le Bonheur

Jean-Claude Drouot
Marie-France Boyer
Claire Drouot
Olivier Drouot
Marcelle Faure-Bertin
Manon Lanclos

Le Bonheur

Wil jij weten waar Le Bonheur op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Le Bonheur draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Le Bonheur informatie

Benieuwd waar Le Bonheur over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Le Bonheur. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Le Bonheur al heeft ontvangen.

Le Bonheur trailer

Benieuwd of Le Bonheur iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Le Bonheur jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Le Bonheur kunt kijken!