Captain Fracasse (1960)

Captain Fracasse

108 minuten Actie, Avontuur 1960

Recensies Captain Fracasse

MovieMeter: 3

Filmposter Captain Fracasse

De vermaarde zwaardvechter, Baron Sigognac alias "Capitan Fracassa", is verliefd op de actrice Isabelle. Hij volgt en verdedigt haar toneelgezelschap op een reis. De hertog van Vallombrosa, die niet in de smaak van Isabelle valt, ontvoert haar uit jaloezie. De aanwezigheid van een stel bandieten maakt het avontuur nog ingewikkelder, maar dankzij een mysterieuze ring herkent de hertog in Isabelle zijn dochter. Slaagt kapitein Fracassa er uiteindelijk in de ruzie met haar vader op te lossen, zodat hij met de actrice zal kunnen trouwen?

Bekijk het aanbod van Captain Fracasse

Filmposter Filmposter Captain Fracasse

Regisseur Captain Fracasse

Pierre Gaspard-Huit

Schrijvers Captain Fracasse

Théophile Gautier

Albert Vidalie

Pierre Gaspard-Huit

Cast Captain Fracasse

Jean Marais
Geneviève Grad
Gérard Barray
Riccardo Garrone

Captain Fracasse

Wil jij weten waar Captain Fracasse op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Captain Fracasse draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Captain Fracasse informatie

Benieuwd waar Captain Fracasse over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Captain Fracasse. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Captain Fracasse al heeft ontvangen.

Captain Fracasse trailer

Benieuwd of Captain Fracasse iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Captain Fracasse jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Captain Fracasse kunt kijken!