Earth Light (1969)

Earth Light

98 minuten Drama, Komedie 1969

Recensies Earth Light

MovieMeter: 4,16

Filmposter Earth Light

Pierre Brumeu, een twintigjarige man, woont in Parijs samen met zijn vader, een muziekleraar, met wie hij vaak meningsverschillen heeft. Hij leeft met de herinnering aan zijn moeder, die vijf jaar geleden in Tunesië op veel te jonge leeftijd gestorven is. Op een dag besluit Pierre de Franse hoofdstad te verlaten en terug te keren naar Tunesië, het zonnige land waar hij werd geboren.
Filmposter Filmposter Earth Light

Regisseur Earth Light

Guy Gilles

Schrijvers Earth Light

Guy Gilles

Cast Earth Light

Annie Girardot
Edwige Feuillère
Patrick Jouanné
Patrick Jouané
Elina Labourdette

Alternatieve titels

Le Clair de Terre

Earth Light

Earth Light

Wil jij weten waar Earth Light op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Earth Light draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Earth Light informatie

Benieuwd waar Earth Light over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Earth Light. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Earth Light al heeft ontvangen.

Earth Light trailer

Benieuwd of Earth Light iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Earth Light jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Earth Light kunt kijken!