Le Discours (2020)

AL Grof taalgebruik

Le Discours

AL Grof taalgebruik
87 minuten 2020

Filmposter Le Discours

Adrien zit vast bij een familiediner dat hem moordzuchtig maakt. Hij wacht op Sonia om een sms te beantwoorden en een einde te maken aan de "relatiepauze" die ze hem al een maand lang geeft. En dan vraagt Ludo, zijn toekomstige zwager, hem om een "kleine" toespraak te houden voor de bruiloft. Adrien raakt in paniek. Maar wat als deze toespraak eindelijk het beste is wat hem kan overkomen?
Filmposter Filmposter Le Discours

Regisseur Le Discours

Laurent Tirard

Schrijvers Le Discours

Onbekend

Cast Le Discours

Sara Giraudeau
Kyan Khojandi
Benjamin Lavernhe
Kyan Khojan

Alternatieve titels

Le Discours

discours, Le

Filmagenda van Le Discours

Le Discours

Wil jij weten waar Le Discours op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Le Discours draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Le Discours informatie

Benieuwd waar Le Discours over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Le Discours. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Le Discours al heeft ontvangen.

Le Discours trailer

Benieuwd of Le Discours iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Le Discours jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Le Discours kunt kijken!