Le Fils de l'Autre

Le Fils de l'Autre

105 minuten Drama 2012
MovieMeter: 3,48
Net wanneer Joseph aan zijn dienstplicht bij het Israëlische leger wil beginnen, ontdekt hij dat hij niet de biologische zoon van zijn ouders is en dat hij bij zijn geboorte verwisseld werd met Yacine, kind van een Palestijnse familie uit de Westelijke Jordaanoever. Deze onthulling verandert het leven van beide families ingrijpend en dwingt hen hun eigen identiteit, waarden en overtuigingen vanuit een totaal nieuw licht te bekijken.

Geregisseerd door

Lorraine Lévy

Schrijvers

Lorraine Lévy

Nathalie Saugeon

Noam Fitoussi

Cast

Mehdi Dehbi
Emmanuelle Devos
Jules Sitruk
Pascal Elbé

Alternatieve titels

Le Fils de l'Autre

The Other Son

Bioscoopagenda van Le Fils de l'Autre

Le Fils de l'Autre

Wil jij weten waar Le Fils de l'Autre op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Le Fils de l'Autre draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Le Fils de l'Autre informatie

Benieuwd waar Le Fils de l'Autre over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Le Fils de l'Autre. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Le Fils de l'Autre al heeft ontvangen.

Le Fils de l'Autre trailer

Benieuwd of Le Fils de l'Autre iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Le Fils de l'Autre jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Le Fils de l'Autre kunt kijken!