https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/112305-2230903c4eccaf11f50ffd08c1acade0a000640b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Le Grand Bain (2019)

12 Discriminatie Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
In het gemeentelijk zwembad bekwaamt een groepje mannen van middelbare leeftijd zich in de kunst van het synchroonzwemmen.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Le Grand Bain

12 Discriminatie Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
122 minuten Drama, Komedie 11-04-2019

Recensies Le Grand Bain

Metacritic: 47,1
MovieMeter: 3,24

Filmposter Le Grand Bain

In het gemeentelijk zwembad bekwaamt een groepje mannen van middelbare leeftijd zich in de kunst van het synchroonzwemmen.

In het gemeentelijk zwembad bekwaamt een groepje mannen van middelbare leeftijd zich in de kunst van het synchroonzwemmen. Hun trainster Delphine is een voormalig zwemkampioene die haar portie ellende wel gehad heeft. De heren zelf zijn van diverse pluimage en hebben ook allemaal zo hun eigen besognes. Samen vormen ze echter een hecht team en zijn ze er voor elkaar. Langzamerhand krijgen ze weer het gevoel dat ze er toe doen. Ondanks sceptische reacties van familie en vrienden besluiten ze als team voor Frankrijk uit te komen op het WK synchroonzwemmen. Met veel wilskracht storten ze zich in het avontuur, dat hen het zelfvertrouwen en het plezier in het leven teruggeeft. In de ontroerende Franse tragikomedie Le Grand Bain schetst filmmaker Gilles Lellouche (Narco) met de nodige humor een authentiek beeld van het leven zoals het komt. Deze feelgoodfilm is gebaseerd op ware gebeurtenissen en ging vorig jaar in première op het filmfestival van Cannes. Le Grand Bain is in Frankrijk genomineerd voor maar liefst 10 Césars en is met 4,3 miljoen bezoekers een van de grootste Franse filmhits van het afgelopen jaar. Mathieu Amalric (The Grand Budapest Hotel), Virginie Efira (Elle, Un amour impossible), Guillaume Canet (Double Vies), Leïla Bekhti (Un prophète) en Benoît Poelvoorde (Coco avant Chanel, Le tout nouveau testament) vertolken de hoofdrollen in deze ook door de pers zeer positief ontvangen film.

Regisseur Le Grand Bain

Gilles Lellouche

Schrijvers Le Grand Bain

Gilles Lellouche

Julien Lambroschini

Ahmed Hamidi

Cast Le Grand Bain

Benoît Poelvoorde
Virginie Efira
Guillaume Canet
Jean-Hugues Anglade
Mathieu Amalric

Alternatieve titels

Le Grand Bain

Sink or Swim

Grand Bain, Le

Filmagenda van Le Grand Bain

Le Grand Bain

Wil jij weten waar Le Grand Bain op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Le Grand Bain draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Le Grand Bain informatie

Benieuwd waar Le Grand Bain over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Le Grand Bain. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Le Grand Bain al heeft ontvangen.

Le Grand Bain trailer

Benieuwd of Le Grand Bain iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Le Grand Bain jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Le Grand Bain kunt kijken!