https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/215090-7d7f797f1d7b305bc565cd24fdee74fa0c2dcfde/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Le livre des solutions (2023)

6
Regisseur Marc kan de eindeloze kritiek van de producenten op zijn film niet verdragen en vlucht met zijn editor naar de Franse Cevennen om het project in alle rust af te maken.

Le livre des solutions

6
103 minuten 16-11-2023

Filmposter Le livre des solutions

Regisseur Marc kan de eindeloze kritiek van de producenten op zijn film niet verdragen en vlucht met zijn editor naar de Franse Cevennen om het project in alle rust af te maken.

Regisseur Marc kan de eindeloze kritiek vanuit de producenten op zijn film niet verdragen en vlucht met zijn editor naar de Franse Cevennen om het project in alle rust af te kunnen maken. Ook daar blijkt het einde nog lang niet in zicht, aangezien zijn creativiteit zich uit in eindeloze ideeën die het proces blijven onderbreken. Ideeën die zowel komisch als ronduit verontrustend zijn…

Bekijk het aanbod van Le livre des solutions

Le livre des solutions Le livre des solutions Le livre des solutions Le livre des solutions Le livre des solutions Le livre des solutions
Filmposter Filmposter Le livre des solutions

Regisseur Le livre des solutions

Michel Gondry

Schrijvers Le livre des solutions

Onbekend

Cast Le livre des solutions

Pierre Niney
Blanche Gardin
Frankie Wallach
Camille Rutherford
Françoise Lebrun
Vincent Elbaz

Filmagenda van Le livre des solutions

Le livre des solutions

Wil jij weten waar Le livre des solutions op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Le livre des solutions draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Le livre des solutions informatie

Benieuwd waar Le livre des solutions over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Le livre des solutions. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Le livre des solutions al heeft ontvangen.

Le livre des solutions trailer

Benieuwd of Le livre des solutions iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Le livre des solutions jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Le livre des solutions kunt kijken!