https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/141205-d6bf60ac216897fce868fd930f085476bd716b9e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Meraviglie, Le (2014)

6 Angst Grof taalgebruik
Een Italiaans imkersgezin heeft het zwaar. De oudste dochter van het gezin staat vader bij, maar maakt ook kennis met de hemelse en aardse verlokkingen.

Meraviglie, Le

6 Angst Grof taalgebruik
110 minuten Drama 2014

Recensies Meraviglie, Le

MovieMeter: 3,22
Metacritic: 76,1
Rotten Tomatoes 96

Filmposter Meraviglie, Le

Een Italiaans imkersgezin heeft het zwaar. De oudste dochter van het gezin staat vader bij, maar maakt ook kennis met de hemelse en aardse verlokkingen.

Een Italiaans imkersgezin, bestaande uit moeder, vier kinderen en aan het hoofd de Duitse vader Wolfgang, leeft teruggetrokken op het platteland van Umbrië. Voor Wolfgang is het leven zwaar: hij wil de eeuwenoude imkerstraditie voortzetten, maar de lokale overheid stelt steeds hogere eisen aan verantwoorde honing. Zijn oudste dochter Gelsomina onderkent zijn problemen en voelt zich geroepen haar vader bij te staan. Maar Gelsomina is ook een jonge vrouw, die kennis maakt met de hemelse en aardse verlokkingen – helemaal als er een filmteam arriveert om een reclamespot te draaien voor de wedstrijd ‘wonderen van het platteland’.
Meraviglie, Le
Filmposter Filmposter Meraviglie, Le

Regisseur Meraviglie, Le

Alice Rohrwacher

Schrijvers Meraviglie, Le

Alice Rohrwacher

Cast Meraviglie, Le

Alba Rohrwacher
Maria Alexandra Lungu
Sam Louwyck
Sabine Timoteo

Alternatieve titels

Meraviglie, Le

Le Meraviglie

The Wonders

Filmagenda van Meraviglie, Le

Meraviglie, Le

Wil jij weten waar Meraviglie, Le op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Meraviglie, Le draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Meraviglie, Le informatie

Benieuwd waar Meraviglie, Le over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Meraviglie, Le. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Meraviglie, Le al heeft ontvangen.

Meraviglie, Le trailer

Benieuwd of Meraviglie, Le iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Meraviglie, Le jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Meraviglie, Le kunt kijken!