Le milieu de l'horizon (2019)

16 Geweld Grof taalgebruik

Le milieu de l'horizon

16 Geweld Grof taalgebruik
2019

Recensies Le milieu de l'horizon

Filmposter Le milieu de l'horizon

Onder de loden hitte van de extreem droge zomer van '76, verlaat de 13-jarige Gus zijn kindertijd. De natuur, zijn emoties, het gezin, de boerderij van zijn ouders: alles begint barsten te vertonen, tot het allemaal dreigt in elkaar te storen.

Bekijk het aanbod van Le milieu de l'horizon

Filmposter Filmposter Le milieu de l'horizon

Regisseur Le milieu de l'horizon

Delphine Lehericey

Schrijvers Le milieu de l'horizon

Onbekend

Cast Le milieu de l'horizon

Laetitia Casta
Luc Bruchez
Thibaut Evrard

Filmagenda van Le milieu de l'horizon

Le milieu de l'horizon

Wil jij weten waar Le milieu de l'horizon op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Le milieu de l'horizon draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Le milieu de l'horizon informatie

Benieuwd waar Le milieu de l'horizon over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Le milieu de l'horizon. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Le milieu de l'horizon al heeft ontvangen.

Le milieu de l'horizon trailer

Benieuwd of Le milieu de l'horizon iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Le milieu de l'horizon jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Le milieu de l'horizon kunt kijken!