Paradise (2013)

Paradise

68 minuten Drama, Documentaire 2013

Recensies Paradise

MovieMeter: 2,62

Filmposter Paradise

Een meditatie op het leven en de dood en een associatief zelfportret in één: in 'Le paradis' rijgt Alain Cavalier alledaagse observaties, herinneringen en een bonte verzameling van voorwerpen en verhalen uit zijn persoonlijke inventaris aan elkaar tot een levensgroet. Een film tegen het vergeten. Met onbevangen blik onderzoekt hij zijn meest directe omgeving: zijn tuin, zijn huis, de schat aan verhalen in zijn eigen hoofd. Kleine gebeurtenissen in en om het huis verbindt hij op associatieve wijze met dromen, herinneringen en gedachten. Met willekeurige snuisterijen, stukken speelgoed of de oogst van de tuin ensceneert hij persoonlijke versies van Bijbelse en klassieke verhalen.
Filmposter Filmposter Paradise

Regisseur Paradise

Alain Cavalier

Schrijvers Paradise

Alain Cavalier

Cast Paradise

Nine d'Urso
Thibault Duteil
Maia Fontaine
Corentin Lunedic

Paradise

Wil jij weten waar Paradise op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Paradise draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Paradise informatie

Benieuwd waar Paradise over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Paradise. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Paradise al heeft ontvangen.

Paradise trailer

Benieuwd of Paradise iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Paradise jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Paradise kunt kijken!