https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/215096-16f93292977a9466c572fb8c299395a9079941e6/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Le Ravissement (2023)

AL
Wanneer toegewijde vroedvrouw Lydia haar eerdere one night stand Milo tegenkomt, draagt ze de baby van haar vriendin in haar armen. Ze vertelt hem een leugen met grote consequenties.

Le Ravissement

AL
97 minuten 26-10-2023

Filmposter Le Ravissement

Wanneer toegewijde vroedvrouw Lydia haar eerdere one night stand Milo tegenkomt, draagt ze de baby van haar vriendin in haar armen. Ze vertelt hem een leugen met grote consequenties.

Op dezelfde dag dat Lydia’s vriend hun jarenlange relatie verbreekt, vertelt haar beste vriendin Salomé dat ze zwanger is. Vanaf dat moment stort een verdoofde Lydia zich volledig op haar werk als vroedvrouw en op de zorg voor haar vriendin. Steeds verder raakt ze verzonken in haar eigen wereld, totdat ze op een avond Milos ontmoet en een one night stand beleeft. Als Lydia hem na een tijdje onverwacht tegenkomt met Salomé’s baby op de arm, vertelt ze hem een leugen met grote consequenties. Le ravissement is een spannend, psychologisch drama over eenzaamheid, veranderende relaties en een wanhopig verlangen naar menselijk contact. Het speelfilmdebuut van regisseur Iris Kaltenbäck ging in première op de Semaine de la Critique in Cannes, werd er bekroond met de SACD Award en ontving internationaal lovende kritieken.

Bekijk het aanbod van Le Ravissement

Le Ravissement Le Ravissement Le Ravissement Le Ravissement Le Ravissement
Filmposter Filmposter Le Ravissement

Regisseur Le Ravissement

Iris Kaltenbäck

Schrijvers Le Ravissement

Onbekend

Cast Le Ravissement

Hafsia Herzi
Younes Boucif
Alexis Manenti
Nina Meuriss

Le Ravissement

Wil jij weten waar Le Ravissement op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Le Ravissement draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Le Ravissement informatie

Benieuwd waar Le Ravissement over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Le Ravissement. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Le Ravissement al heeft ontvangen.

Le Ravissement trailer

Benieuwd of Le Ravissement iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Le Ravissement jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Le Ravissement kunt kijken!