Seventh Heaven

Seventh Heaven

88 minuten Drama 1996
MovieMeter: 3
Rotten Tomatoes 57
Mathilde is ziek. Ze steelt speelgoed uit winkels. Van tijd tot tijd valt ze flauw. Ze gaat niet meer naar haar werk. Haar echtgenoot Nico kan - of wil - niet zien wat ze hem toont. Hij is een chirurg en dit soort symptomen ontgaan zijn waarneming. Mathilde ontmoet een dokter die haar met hypnose-sessies behandelt. Of is de dokter een fantasie van Mathilde, in het leven geroepen om zichzelf te redden? Toch voelt Mathilde zich beter; binnen de kortste keren is ze zelfs helemaal hersteld. Maar nu is het plotseling Nico die ziek wordt. Hij houdt zielsveel van zijn vrouw, zoveel is zeker. Meer dan van wie ook, maar voor zijn ogen verandert zijn vrouw in een ander, iemand van wie hij niet weet te houden.

Geregisseerd door

Benoît Jacquot

Schrijvers

Benoît Jacquot

Jérôme Beaujour

Cast

François Berléand
Vincent Lindon
Sandrine Kiberlain
Francine Bergé

Alternatieve titels

Le Septième Ciel

Seventh Heaven

Bioscoopagenda van Seventh Heaven

Helaas draait Seventh Heaven niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-1996.

Seventh Heaven

Wil jij weten waar Seventh Heaven op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Seventh Heaven draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Seventh Heaven informatie

Benieuwd waar Seventh Heaven over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Seventh Heaven. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Seventh Heaven al heeft ontvangen.

Seventh Heaven trailer

Benieuwd of Seventh Heaven iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Seventh Heaven jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Seventh Heaven kunt kijken!