https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/203730-daaac730e0dc9b610a99c4ebbcf2328a5d38afc1/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Le Sommet des Dieux (2022)

Angst

Bekijk trailer

Le Sommet des Dieux

Angst
95 minuten 18-08-2022

Filmposter Le Sommet des Dieux

In hun poging om als eersten de top van de Mount Everest te bereiken verdwenen George Mallory en Andrew Irvine in 1924 spoorloos. Het enige bewijs dat ze ooit de berg bedwongen zouden hebben, is via Mallory's fototoestel. De toevallige vondst van de camera, zeventig jaar later in Kathmandu, lokt journalist Fukamachi naar de top van de goden. Deze indrukwekkende film is gebaseerd op de succesvolle manga van Jiro Taniguchi en Baku Yumemakura, en is geïnspireerd op ware gebeurtenissen. Hij neemt de kijker mee op een spannend avontuur in het adembenemende landschap van de Himalaya.
Le Sommet des Dieux Le Sommet des Dieux Le Sommet des Dieux Le Sommet des Dieux Le Sommet des Dieux
Filmposter Filmposter Le Sommet des Dieux

Regisseur Le Sommet des Dieux

Patrick Imbert

Schrijvers Le Sommet des Dieux

Onbekend

Cast Le Sommet des Dieux

Onbekend

Le Sommet des Dieux

Wil jij weten waar Le Sommet des Dieux op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Le Sommet des Dieux draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Le Sommet des Dieux informatie

Benieuwd waar Le Sommet des Dieux over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Le Sommet des Dieux. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Le Sommet des Dieux al heeft ontvangen.

Le Sommet des Dieux trailer

Benieuwd of Le Sommet des Dieux iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Le Sommet des Dieux jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Le Sommet des Dieux kunt kijken!