https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/218062-5fe43332e62405d7927c92ae5b322dd5705df758/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Le Successeur (2024)

12
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Le Successeur

12
107 minuten 22-02-2024

Filmposter Le Successeur

Ellias Barnès is onlangs aangesteld als artistiek directeur van een beroemd modehuis in Parijs. De verwachtingen zijn dusdanig hooggespannen dat ze hartklachten bij hem veroorzaken. Als zijn vader komt te overlijden en de begrafenis in Montreal geregeld moet worden, komt Elias tot de ontdekking dat hij iets veel ergers heeft geërfd dan het zwakke hart van zijn vader…
Le Successeur Le Successeur Le Successeur Le Successeur Le Successeur
Filmposter Filmposter Le Successeur

Regisseur Le Successeur

Xavier Legrand

Schrijvers Le Successeur

Onbekend

Cast Le Successeur

Marc-André Grondin
Yves Jacques

Filmagenda van Le Successeur

Le Successeur

Wil jij weten waar Le Successeur op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Le Successeur draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Le Successeur informatie

Benieuwd waar Le Successeur over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Le Successeur. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Le Successeur al heeft ontvangen.

Le Successeur trailer

Benieuwd of Le Successeur iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Le Successeur jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Le Successeur kunt kijken!