https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/211124-35cc96d64e7760d1f55029d6439100780eebbef5/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Leeuwin (2022)

AL

Leeuwin

AL
88 minuten 12-10-2022

Filmposter Leeuwin

Rosi heeft een perfect leven in Suriname: ze woont in een mooi huis, heeft veel vrienden en een passie voor voetbal. Tot ze ineens naar Nederland moet verhuizen en alles verandert. Door haar nieuwe bestie Jitte komt ze in het meidenvoetbalteam op school terecht. Niet iedereen is daar even blij mee, omdat ze beter is dan de rest. Lukt het haar om haar droom te volgen om Oranje Leeuwin te worden én haar nieuwe vrienden bij elkaar te houden?

Regisseur Leeuwin

Raymond Grimbergen

Schrijvers Leeuwin

Onbekend

Cast Leeuwin

Soumaya Ahouaoui
Alyssa van Ommeren
Yip Andjar
Apollonia Sterckx
Cees Geel
Manou Jue Cardoso
Nora Dari

Filmagenda van Leeuwin

Leeuwin

Wil jij weten waar Leeuwin op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Leeuwin draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Leeuwin informatie

Benieuwd waar Leeuwin over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Leeuwin. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Leeuwin al heeft ontvangen.

Leeuwin trailer

Benieuwd of Leeuwin iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Leeuwin jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Leeuwin kunt kijken!