https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/203766-c29749ff2c5d61c655059398c9449179faa6c077/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Leila's Brothers (2023)

12 Geweld Grof taalgebruik
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Leila's Brothers

12 Geweld Grof taalgebruik
160 minuten 16-03-2023

Filmposter Leila's Brothers

Leila wijdt haar leven aan de zorg voor haar ouders en vier broers. In een land dat in de greep is van internationale economische sancties, gaat ook haar gezin gebukt onder de schulden. Terwijl de familie probeert de eindjes aan elkaar te knopen, ontdekt Leila dat haar vader zijn erfenis verstopt om de nieuwe patriarch te worden van de plaatselijke clan. Leila’s Brothers is een Iraans familiedrama en tevens de derde film van de 32-jarige regisseur Saeed Roustaee (‘Just 6.5’). Het familiedrama sleepte in Cannes de Fipresci prize in de wacht.

Regisseur Leila's Brothers

Saeed Roustayi

Schrijvers Leila's Brothers

Onbekend

Cast Leila's Brothers

Navid Mohammadzadeh
Payman Maadi
Saeed Poursamimi
Taraneh Alidoosti

Filmagenda van Leila's Brothers

Leila's Brothers

Wil jij weten waar Leila's Brothers op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Leila's Brothers draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Leila's Brothers informatie

Benieuwd waar Leila's Brothers over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Leila's Brothers. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Leila's Brothers al heeft ontvangen.

Leila's Brothers trailer

Benieuwd of Leila's Brothers iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Leila's Brothers jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Leila's Brothers kunt kijken!