Lenette van Dongen - DAT DOET ZE ANDERS NOOIT (Try-out) (2022)

Lenette van Dongen - DAT DOET ZE ANDERS NOOIT (Try-out)

06-12-2022
Na de bevrijdende kleur explosie van de show Paradijskleier gaat Lenette in haar nieuwe show nóg een stap verder opzoek naar totale vrijheid. Wie zou ik nog kunnen zijn…. Is er nog iets anders mogelijk dan die prettig afgerichte vrouw die keurig binnen de sociale lijntjes kleurt. Liever spijt van wél gedaan dan spijt van nooit gedaan. Geen bucket list maar een fukkit list. Durf je niet? Dan juist doen! Als geen ander kan Lenette met haar meesterlijke zelfspot een hilarisch verslag doen van haar pogingen zich voorgoed van haar innerlijke Finnik te bevrijden. Rauwer en eerlijker wordt het niet. Wie niets meer te verliezen heeft is eindelijk vrij. Lenette van Dongen won met haar vorige voorstelling Paradijskleier de Poelifinario in 2019. De Poelifinario is de cabaretprijs voor de theatermaker met het meest indrukwekkende programma van het seizoen. Lenette won in de categorie entertainment. Uit het juryrapport: 'Haar levenslust spat van het podium'

Regisseur Lenette van Dongen - DAT DOET ZE ANDERS NOOIT (Try-out)

Onbekend

Schrijvers Lenette van Dongen - DAT DOET ZE ANDERS NOOIT (Try-out)

Onbekend

Cast Lenette van Dongen - DAT DOET ZE ANDERS NOOIT (Try-out)

Onbekend

Lenette van Dongen - DAT DOET ZE ANDERS NOOIT (Try-out)

Wil jij weten waar Lenette van Dongen - DAT DOET ZE ANDERS NOOIT (Try-out) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Lenette van Dongen - DAT DOET ZE ANDERS NOOIT (Try-out) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Lenette van Dongen - DAT DOET ZE ANDERS NOOIT (Try-out) informatie

Benieuwd waar Lenette van Dongen - DAT DOET ZE ANDERS NOOIT (Try-out) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Lenette van Dongen - DAT DOET ZE ANDERS NOOIT (Try-out). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Lenette van Dongen - DAT DOET ZE ANDERS NOOIT (Try-out) al heeft ontvangen.

Lenette van Dongen - DAT DOET ZE ANDERS NOOIT (Try-out) trailer

Benieuwd of Lenette van Dongen - DAT DOET ZE ANDERS NOOIT (Try-out) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Lenette van Dongen - DAT DOET ZE ANDERS NOOIT (Try-out) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Lenette van Dongen - DAT DOET ZE ANDERS NOOIT (Try-out) kunt kijken!