https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/215501-63b0a42116d72154e562bc8f0ce502c26bc13cf2/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

L'Envol (2023)

16 Geweld Grof taalgebruik
Opgevoed door haar vader, een oorlogsveteraan en weduwnaar, probeert een jonge vrouw in het Frankrijk van begin 1900 haar eigen weg in het leven te vinden.

L'Envol

16 Geweld Grof taalgebruik
105 minuten 20-07-2023

Filmposter L'Envol

Opgevoed door haar vader, een oorlogsveteraan en weduwnaar, probeert een jonge vrouw in het Frankrijk van begin 1900 haar eigen weg in het leven te vinden.

Normandië, 1919. Juliette groeit op met haar vader Raphaël, een soldaat die de Eerste Wereldoorlog heeft overleefd. Tijdens een zomer ontmoet ze als klein meisje een jongen van haar eigen leeftijd, Jean, een rijke erfgenaam die gepassioneerd is door de opkomst van de luchtvaart. Tussen deze twee dromerige kinderen wordt een geheime band gesloten die tijd en tragedies zal weerstaan

Bekijk het aanbod van L'Envol

L'Envol L'Envol L'Envol L'Envol L'Envol
Filmposter Filmposter L'Envol

Regisseur L'Envol

Pietro Marcello

Schrijvers L'Envol

Onbekend

Cast L'Envol

Raphaël Thiéry
Juliette Jouan
Louis Garrel
Noémie Lvovsky
Yolande Moreau

L'Envol

Wil jij weten waar L'Envol op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar L'Envol draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

L'Envol informatie

Benieuwd waar L'Envol over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over L'Envol. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies L'Envol al heeft ontvangen.

L'Envol trailer

Benieuwd of L'Envol iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de L'Envol jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij L'Envol kunt kijken!