https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/205742-be7d434d5b931d5bd325a72cee3688ba13e2fb3a/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

LeoLeo: Het Alpacafeest! (2022)

AL
Welkom op de Alpaca boerderij van Boer Hector! Hier beleven zijn Alpaca’s Leo, Lea en Luis de leukste avonturen vol met liedjes! Maar, gaat het grote verjaardagsfeest van Luis dit jaar wel door?

LeoLeo: Het Alpacafeest!

AL
73 minuten 07-12-2022

Filmposter LeoLeo: Het Alpacafeest!

Welkom op de Alpaca boerderij van Boer Hector! Hier beleven zijn Alpaca’s Leo, Lea en Luis de leukste avonturen vol met liedjes! Maar, gaat het grote verjaardagsfeest van Luis dit jaar wel door?

Twee Alpaca's – Lea en Luis - wonen samen op de boerderij van Boer Hector in Peru. Boer Hector heeft een verrassing! Hij heeft een nieuw Alpaca vriendje meegenomen genaamd Leo. Leo moet in het begin wennen aan de nieuwe omgeving, maar al snel is hij vertrouwd met zijn medebewoners. Luis is bijna jarig. Lea wil Luis verrassen met een groot feest en daar zal Leo haar goed bij helpen. Samen met Buurmeisje Yma en haar Peruaanse hondje Pablo, willen ze het grootste alpacafeest ooit vieren. Helaas verloopt niet alles zoals gepland en lijkt het erop dat het feest niet door zal gaan. Lukt het de Alpaca’s er toch nog een groot feest van te maken?

Bekijk het aanbod van LeoLeo: Het Alpacafeest!

Regisseurs LeoLeo: Het Alpacafeest!

Rik Sinkeldam

Andy van Veen

Schrijvers LeoLeo: Het Alpacafeest!

Onbekend

Cast LeoLeo: Het Alpacafeest!

Belinda Vermeer
Noa Summers
Mieke Van Der Hulst

Filmagenda van LeoLeo: Het Alpacafeest!

LeoLeo: Het Alpacafeest!

Wil jij weten waar LeoLeo: Het Alpacafeest! op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar LeoLeo: Het Alpacafeest! draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

LeoLeo: Het Alpacafeest! informatie

Benieuwd waar LeoLeo: Het Alpacafeest! over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over LeoLeo: Het Alpacafeest!. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies LeoLeo: Het Alpacafeest! al heeft ontvangen.

LeoLeo: Het Alpacafeest! trailer

Benieuwd of LeoLeo: Het Alpacafeest! iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de LeoLeo: Het Alpacafeest! jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij LeoLeo: Het Alpacafeest! kunt kijken!