Les Amours d'Anaïs (2021)

12 Seks Grof taalgebruik

Les Amours d'Anaïs

12 Seks Grof taalgebruik
98 minuten 2021

Filmposter Les Amours d'Anaïs

Anaïs is dertig jaar oud en heeft niet genoeg geld. Ze heeft een minnaar van wie ze niet meer zeker is dat ze van hem houdt. Ze ontmoet Daniel, die haar meteen leuk vindt. Maar Daniel woont samen met Émilie... die Anaïs ook leuk vindt. Dit is het verhaal van een jonge vrouw in verwarring. En het is ook het verhaal van een groot verlangen.
Filmposter Filmposter Les Amours d'Anaïs

Regisseur Les Amours d'Anaïs

Charline Bourgeois-Tacquet

Schrijvers Les Amours d'Anaïs

Onbekend

Cast Les Amours d'Anaïs

Valeria Bruni Tedeschi
Denis Podalydès
Anaïs Demoustier

Filmagenda van Les Amours d'Anaïs

Les Amours d'Anaïs

Wil jij weten waar Les Amours d'Anaïs op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Les Amours d'Anaïs draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Les Amours d'Anaïs informatie

Benieuwd waar Les Amours d'Anaïs over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Les Amours d'Anaïs. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Les Amours d'Anaïs al heeft ontvangen.

Les Amours d'Anaïs trailer

Benieuwd of Les Amours d'Anaïs iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Les Amours d'Anaïs jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Les Amours d'Anaïs kunt kijken!