https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/140378-435a3f771524b4656112364abac0300f50cc297f/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Les bureaux de Dieu (2008)

AL
In een centrum voor familieplanning komen (jonge) vrouwen om zich te informeren over de keuze die ze in een bepaalde situatie kunnen of moeten maken in plaats van die situatie te ondergaan.

Les bureaux de Dieu

AL
122 minuten Drama, Komedie 2008

Recensies Les bureaux de Dieu

MovieMeter: 1,75

Filmposter Les bureaux de Dieu

In een centrum voor familieplanning komen (jonge) vrouwen om zich te informeren over de keuze die ze in een bepaalde situatie kunnen of moeten maken in plaats van die situatie te ondergaan.

Fictiefilm over het reilen en zeilen in een Centrum voor Familieplanning. (Jonge) Vrouwen komen er om zich te informeren over de keuze die ze in een bepaalde situatie kunnen of moeten maken in plaats van die situatie te ondergaan. Bij alle vrouwen draait het om hun sexuele vrijheid en het moment waarop ze een kind zullen hebben of niet. Ze worden ontvangen door huwelijksconsulentes die hun job doen uit overtuiging en die vaak echte militantes zijn. In de loop van de gesprekken neemt de keuze vorm die elke vrouw zal maken en die een beslissende wending zal geven aan haar leven. Djamila zou graag de pil nemen omdat het nu serieus is met haar vriend. Zoé krijgt van haar moeder condooms maar wordt door haar voor hoer uitgemaakt. Nedjma verstopt haar pil buitenshuis omdat haar moeder haar handtas doorzoekt. Hélène vindt dat ze te vruchtbaar is. Clémence is bang. Adeline had haar baby willen houden, Margot ook. Maria Angela zou willen weten van wie ze zwanger is. Ana Maria heeft gekozen voor de liefde en de vrijheid. Anne, Denise, Marta, Yasmine en Milena zijn de consulentes die hen ontvangen en horen hoe ze zich afvragen hoe sexuele vrijheid mogelijk is.

Bekijk het aanbod van Les bureaux de Dieu

Les bureaux de Dieu
Filmposter Filmposter Les bureaux de Dieu

Regisseur Les bureaux de Dieu

Claire Simon

Schrijvers Les bureaux de Dieu

Natalia Rodríguez

Claire Simon

Nadège Trebal

Cast Les bureaux de Dieu

Nathalie Baye
Michel Boujenah
Rachida Brakni
Anne Alvaro

Alternatieve titels

Les bureaux de Dieu

God's Offices

Les bureaux de Dieu

Wil jij weten waar Les bureaux de Dieu op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Les bureaux de Dieu draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Les bureaux de Dieu informatie

Benieuwd waar Les bureaux de Dieu over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Les bureaux de Dieu. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Les bureaux de Dieu al heeft ontvangen.

Les bureaux de Dieu trailer

Benieuwd of Les bureaux de Dieu iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Les bureaux de Dieu jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Les bureaux de Dieu kunt kijken!