https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/179509-0fb7cf5a0fe2de520e423b5a1029daa34014b170/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Shiny Shrimps (2021)

12

The Shiny Shrimps

12
103 minuten Komedie, Sport 29-07-2021

Recensies The Shiny Shrimps

Filmposter The Shiny Shrimps

Olympisch zwemmer Matthias le Goff maakt op live televisie een homofobische opmerking en ziet zijn carrière in rook opgaan. De enige manier om het te redden is door zijn opgelegde straf aan te nemen: the Shiny Shrimps, een amateur gay waterpoloteam, te coachen en ze te kwalificeren voor de Gay Games in Kroatië. Met zijn strenge werkethiek heeft Matthias maar één doel voor ogen en dat is winnen. Echter shined het excentrieke waterpoloteam liever op de dansvloer dan dat ze uitblinken in het zwembad. Deze vrolijke Franse komedie brengt een 'Priscilla, Queen of the Desert'-achtige charme naar het zwembad. Regisseur Maxime Govare (Daddy Cool) werkt samen met nieuwkomer Cédric le Gallo, die waterpolo speelde in het échte Franse team Shiny Shrimps.

Bekijk het aanbod van The Shiny Shrimps

The Shiny Shrimps The Shiny Shrimps The Shiny Shrimps The Shiny Shrimps The Shiny Shrimps
Filmposter Filmposter The Shiny Shrimps

Regisseurs The Shiny Shrimps

Maxime Govare

Cédric Le Gallo

Schrijvers The Shiny Shrimps

Maxime Govare

Cédric Le Gallo

Romain Choay

Cast The Shiny Shrimps

Michaël Abiteboul
Alban Lenoir
Nicolas Gob
David Baiot
Geoffrey Couët

Alternatieve titels

Les Crevettes Pailletées

The Shiny Shrimps

Filmagenda van The Shiny Shrimps

The Shiny Shrimps

Wil jij weten waar The Shiny Shrimps op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Shiny Shrimps draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Shiny Shrimps informatie

Benieuwd waar The Shiny Shrimps over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Shiny Shrimps. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Shiny Shrimps al heeft ontvangen.

The Shiny Shrimps trailer

Benieuwd of The Shiny Shrimps iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Shiny Shrimps jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Shiny Shrimps kunt kijken!