https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/213782-6d0cc3ed13a3325a4e1c71d86fcc2890f29f871e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Les enfants des autres (2023)

12 Seks
Rachel tikt de veertig aan als ze smoorverliefd wordt op Ali en een hechte band krijgt met zijn vierjarige dochter Leila. Rachel ervaart niet alleen moedergevoelens voor Leila, maar begint ook haar eigen kinderwens te herontdekken.

Les enfants des autres

12 Seks
105 minuten 31-08-2023

Filmposter Les enfants des autres

Rachel tikt de veertig aan als ze smoorverliefd wordt op Ali en een hechte band krijgt met zijn vierjarige dochter Leila. Rachel ervaart niet alleen moedergevoelens voor Leila, maar begint ook haar eigen kinderwens te herontdekken.

Lerares Rachel (Virginie Efira) tikt de veertig aan als ze smoorverliefd wordt op Ali, die ze tijdens een gitaarles leert kennen. Al snel raakt ze ook verknocht aan zijn vierjarige dochter Leila en krijgt ze ook te maken met de moeder (Chiara Mastroianni) van het meisje. In deze nieuwe situatie ervaart Rachel niet alleen moedergevoelens voor Leila en alle risico’s die het houden van andermans kinderen met zich mee brengen, maar begint ze ook haar eigen kinderwens te herontdekken. Regisseur Rebecca Zlotowski (‘Un fille facil’, ‘Grand Central’) baseerde zich deels op haar eigen ervaringen en onderzoekt met ‘Les enfants des autres’ de vele verschillende vormen die ouderschap kunnen aannemen. De film werd geselecteerd voor de filmfestivals van Venetië en Toronto in 2022.

Bekijk het aanbod van Les enfants des autres

Les enfants des autres Les enfants des autres Les enfants des autres Les enfants des autres Les enfants des autres
Filmposter Filmposter Les enfants des autres

Regisseur Les enfants des autres

Rebecca Zlotowski

Schrijvers Les enfants des autres

Onbekend

Cast Les enfants des autres

Virginie Efira
Frederick Wiseman
Roschdy Zem
Victor Lefebvre
Anne Berest
Chiara Mastroianni

Les enfants des autres

Wil jij weten waar Les enfants des autres op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Les enfants des autres draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Les enfants des autres informatie

Benieuwd waar Les enfants des autres over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Les enfants des autres. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Les enfants des autres al heeft ontvangen.

Les enfants des autres trailer

Benieuwd of Les enfants des autres iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Les enfants des autres jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Les enfants des autres kunt kijken!