Les Héroïques (2021)

Les Héroïques

99 minuten 2021

Filmposter Les Héroïques

Michel is een millennial die alleen maar droomt van motoren en rondhangt met zijn volwassen zoon Léo en zijn vrienden. Op zijn vijftigste heeft hij te maken met de baby die hij net met zijn ex heeft gekregen. Hij vecht om niet dezelfde fouten te maken als voorheen en een goede vent te zijn.
Filmposter Filmposter Les Héroïques

Regisseur Les Héroïques

Onbekend

Schrijvers Les Héroïques

Onbekend

Cast Les Héroïques

François Creton
Roméo Créton
Richard Bohringer

Filmagenda van Les Héroïques

Les Héroïques

Wil jij weten waar Les Héroïques op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Les Héroïques draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Les Héroïques informatie

Benieuwd waar Les Héroïques over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Les Héroïques. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Les Héroïques al heeft ontvangen.

Les Héroïques trailer

Benieuwd of Les Héroïques iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Les Héroïques jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Les Héroïques kunt kijken!