Les Hirondelles de Kaboul

The Swallows of Kabul is een prachtige en meeslepende animatie over liefde en moed in tijden van repressie.

Les Hirondelles de Kaboul

80 minuten Drama, Animatie 2018
The Swallows of Kabul is een prachtige en meeslepende animatie over liefde en moed in tijden van repressie.

Het verhaal gaat over de zomer van 2001 in Afghanistan. Jonge tortelduifjes Mosheen en Zunaira zien hun droom in duigen vallen. Door de Taliban verliezen ze hun baan als advocaat en docent. Ze hebben het moeilijk om te overleven, maar zetten moedig door, ook al kan Zunaira niet eens meer zonder boerka over straat gaan. Atiq is bewaker in een gevangenis voor vrouwen die ter dood veroordeeld zijn. Hij is al jaren getrouwd met Musarrat, maar praat amper nog met zijn zieke vrouw. Alles verandert wanneer op een dag een vrouw wordt gestenigd en er een vechtpartij uitbreekt.

Geregisseerd door

Zabou Breitman

Eléa Gobbé-Mévellec

Schrijvers

Yasmina Khadra

Cast

Simon Abkarian
Hiam Abbass
Swann Arlaud

Alternatieve titels

Les hirondelles de Kaboul

Les Hirondelles de Kaboul

The Swallows of Kabul

Bioscoopagenda van Les Hirondelles de Kaboul

Les Hirondelles de Kaboul

Wil jij weten waar Les Hirondelles de Kaboul op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Les Hirondelles de Kaboul draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Les Hirondelles de Kaboul informatie

Benieuwd waar Les Hirondelles de Kaboul over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Les Hirondelles de Kaboul. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Les Hirondelles de Kaboul al heeft ontvangen.

Les Hirondelles de Kaboul trailer

Benieuwd of Les Hirondelles de Kaboul iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Les Hirondelles de Kaboul jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Les Hirondelles de Kaboul kunt kijken!