https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/203678-9e3ea03dddb2b1dfc874bcee5b8289a049f8c765/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Les Intranquilles (2022)

Angst Grof taalgebruik
Bekijk op Picl
Bekijk trailer

Les Intranquilles

Angst Grof taalgebruik
117 minuten 11-08-2022

Filmposter Les Intranquilles

Les Intranquillesvan de Belgische regisseur Joachim Lafosse gaat over Leila en Damien die zielsveel van elkaar houden. Hun gezinsleven wordt op de proef gesteld door de mentale problemen van Damien. Ondanks het feit dat hij bipolair is, probeert Damien het leven met Leila en hun zoontje vast te houden. Lafosse laat op indringende en authentieke wijze zien wat de impact van een mentale ziekte op een gezin is. Leïla Bekhti en Damien Bonnard maken grote indruk als echtpaar dat door wil, maar dat niet kan. Het Belgische Stenola Productions produceerde de film in coproductie met Prime Time.

Bekijk het aanbod van Les Intranquilles

Les Intranquilles Les Intranquilles Les Intranquilles Les Intranquilles
Filmposter Filmposter Les Intranquilles

Regisseur Les Intranquilles

Joachim Lafosse

Schrijvers Les Intranquilles

Onbekend

Cast Les Intranquilles

Damien Bonnard
Leïla Bekhti
Luc Schiltz

Les Intranquilles

Wil jij weten waar Les Intranquilles op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Les Intranquilles draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Les Intranquilles informatie

Benieuwd waar Les Intranquilles over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Les Intranquilles. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Les Intranquilles al heeft ontvangen.

Les Intranquilles trailer

Benieuwd of Les Intranquilles iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Les Intranquilles jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Les Intranquilles kunt kijken!