https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/126380-86f4e5e0616a4f17dc4871147c6f33228dd3786c/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Les Invisibles (2019)

12 Angst Grof taalgebruik
Les Invisibles is een ode aan de weerbaarheid van de vrouw die op straat leeft en de moedige sociale werkers die hen helpen.

Bekijk trailer

Les Invisibles

12 Angst Grof taalgebruik
102 minuten Drama 09-05-2019

Recensies Les Invisibles

MovieMeter: 3,5

Filmposter Les Invisibles

Les Invisibles is een ode aan de weerbaarheid van de vrouw die op straat leeft en de moedige sociale werkers die hen helpen.

De bewoners van een vrouwenopvang in Noord-Frankrijk zitten met de handen in het haar wanneer ze te horen krijgen dat ze geen subsidie meer krijgen. De sociale werkers krijgen de opdracht om binnen drie maanden deze dakloze vrouwen koste wat kost te laten re-integreren in de maatschappij. Les Invisibles is een ode aan de weerbaarheid van de vrouw die op straat leeft en de moedige sociale werkers die hen helpen. Regisseur Louis-Julien Petit werkte zelf ook een jaar lang als vrijwilliger in de opvanghuizen van Parijs. Een deel van de cast wordt gespeeld door vrouwen die zelf dakloos zijn geweest.
Les Invisibles Les Invisibles Les Invisibles Les Invisibles Les Invisibles
Filmposter Filmposter Les Invisibles

Regisseur Les Invisibles

Louis-Julien Petit

Schrijvers Les Invisibles

Louis-Julien Petit

Marion Doussot

Claire Lajeunie

Cast Les Invisibles

Noémie Lvovsky
Audrey Lamy
Corinne Masiero
Patricia Mouchon
Khoukha Boukherbache
Bérangère Toural
Patricia Guery

Filmagenda van Les Invisibles

Filmagenda deze week Deze week Week 29

Les Invisibles draait helaas niet in de bioscoop

Les Invisibles

Wil jij weten waar Les Invisibles op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Les Invisibles draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Les Invisibles informatie

Benieuwd waar Les Invisibles over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Les Invisibles. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Les Invisibles al heeft ontvangen.

Les Invisibles trailer

Benieuwd of Les Invisibles iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Les Invisibles jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Les Invisibles kunt kijken!