Les jeunes amants (2021)

AL

Les jeunes amants

AL
114 minuten 2021
Shauna is 70, vrij en onafhankelijk. Ze heeft haar liefdesleven op een laag pitje gezet. Maar ze wordt verontrust door de hernieuwde aanwezigheid van Pierre, een 45-jarige man die ze jaren terug heeft ontmoet. En tegen alle verwachtingen in ziet Pierre in haar niet "een vrouw van een zekere leeftijd", maar een begeerlijke vrouw van wie hij niet bang is te houden. Het enige probleem is dat Pierre getrouwd is en een gezin heeft.

Regisseur Les jeunes amants

Carine Tardieu

Schrijvers Les jeunes amants

Onbekend

Cast Les jeunes amants

Fanny Ardant
Melvil Poupaud
Cécile De France

Filmagenda van Les jeunes amants

Les jeunes amants

Wil jij weten waar Les jeunes amants op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Les jeunes amants draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Les jeunes amants informatie

Benieuwd waar Les jeunes amants over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Les jeunes amants. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Les jeunes amants al heeft ontvangen.

Les jeunes amants trailer

Benieuwd of Les jeunes amants iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Les jeunes amants jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Les jeunes amants kunt kijken!