https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/203684-3e59f4c45ceb59209c9a90e3622a4e2066251482/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Les Passagers de la Nuit (2022)

12
Elisabeth wordt verlaten door haar man en blijft achter met haar twee tieners. Ze gaat werken bij een nachtelijke radioshow en ontmoet daar Talulah. Ze neemt haar onder haar hoede.

Les Passagers de la Nuit

12
111 minuten 06-10-2022

Filmposter Les Passagers de la Nuit

Elisabeth wordt verlaten door haar man en blijft achter met haar twee tieners. Ze gaat werken bij een nachtelijke radioshow en ontmoet daar Talulah. Ze neemt haar onder haar hoede.

In Les Passagers de la Nuit beleven we het Parijs van de jaren tachtig samen met Charlotte Gainsbourg als Elisabeth, die na haar echtscheiding opnieuw haar weg in het leven moet vinden. Tegelijkertijd begint in Frankrijk een nieuw politiek en maatschappelijk tijdperk met de verkiezing van Mitterrand als president. Als Elisabeth in de steek wordt gelaten door haar man blijft ze achter met haar twee tieners, Matthias en Judith. Ze vindt werk bij een nachtelijke radioshow, waar ze de rondzwervende Talulah ontmoet. Al snel neemt ze de jonge, ontheemde vrouw onder haar vleugels. Talulah ontdekt de warmte van een thuis en Matthias voelt hoe het is om voor het eerst verliefd te zijn. Terwijl Elisabeth de jongeren gadeslaat, zal ze haar eigen waarde moeten vinden en herontdekken dat het leven haar wel degelijk iets te bieden heeft. Les Passagers de la Nuit is een liefdevol portret van een vrouw die moet accepteren dat ze een toekomst heeft. Gainsbourg is op haar best en krijgt gezelschap van, onder andere, Emmanuelle Béart. Regisseur Mikhäel Hers weet perfect de tijdsgeest te vangen door middel van archiefbeelden, herkenbare muziek en een vrouw die ontdekt dat ze onafhankelijk kan zijn.

Bekijk het aanbod van Les Passagers de la Nuit

Les Passagers de la Nuit Les Passagers de la Nuit Les Passagers de la Nuit Les Passagers de la Nuit Les Passagers de la Nuit Les Passagers de la Nuit
Filmposter Filmposter Les Passagers de la Nuit

Regisseur Les Passagers de la Nuit

Mikhael Hers

Schrijvers Les Passagers de la Nuit

Onbekend

Cast Les Passagers de la Nuit

Emmanuelle Béart
Charlotte Gainsbourg
Noée Abita

Les Passagers de la Nuit

Wil jij weten waar Les Passagers de la Nuit op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Les Passagers de la Nuit draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Les Passagers de la Nuit informatie

Benieuwd waar Les Passagers de la Nuit over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Les Passagers de la Nuit. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Les Passagers de la Nuit al heeft ontvangen.

Les Passagers de la Nuit trailer

Benieuwd of Les Passagers de la Nuit iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Les Passagers de la Nuit jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Les Passagers de la Nuit kunt kijken!