https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/130489-88dad03937e93ebbbf619021cf8f855c34e25757/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Fahim (2020)

12 Discriminatie Geweld
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Fahim

12 Discriminatie Geweld
108 minuten 30-07-2020

Recensies Fahim

Filmposter Fahim

Wanneer de jonge Fahim en zijn vader hun geboorteland Bangladesh moeten ontvluchten en arriveren in Parijs, begint voor hen een nieuwe strijd. Terwijl ze wachten op de goedkeuring van hun politiek asielaanvraag, staan ze onder constante dreiging van uitzetting. Dan leert Fahim de schaakmeester Sylvain kennen, die hem onder zijn hoede neemt. Juist wanneer het nationale kampioenschap schaken begint, lijkt Fahim het land te moeten verlaten. Voor hem is er maar één uitweg: kampioen van Frankrijk worden. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Regisseur Fahim

Pierre-François Martin-Laval

Schrijvers Fahim

Pierre-François Martin-Laval

Cast Fahim

Gerard Depardieu
Pierre Richard
Christian Clavier
Isabelle Nanty
Didier Bourdon
Ahmed Assat
Ahmed Assad

Alternatieve titels

Fahim

Les Plombiers

Filmagenda van Fahim

Fahim

Wil jij weten waar Fahim op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Fahim draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Fahim informatie

Benieuwd waar Fahim over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Fahim. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Fahim al heeft ontvangen.

Fahim trailer

Benieuwd of Fahim iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Fahim jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Fahim kunt kijken!