Les Salauds (2013)

16 Seks Grof taalgebruik

Les Salauds

16 Seks Grof taalgebruik
100 minuten Drama, Romantiek, Thriller 2013

Recensies Les Salauds

MovieMeter: 3,17
Metacritic: 69,1
Rotten Tomatoes 67

Filmposter Les Salauds

Marco Silvestri, kapitein van een containerschip, spoedt zich naar Parijs. Zijn zus Sandra is wanhopig. Haar echtgenoot heeft zelfmoord gepleegd, de familiezaak is failliet en haar dochter is in een psychiatrische instelling opgenomen. Volgens Sandra is dit allemaal de schuld van de machtige zakenman Edouard Laporte. Marco is vastberaden om wraak te nemen en verhuist naar het gebouw waar Raphaëlle, de minnares van Laporte, woont. Maar Marco is niet voorbereid op de schaamteloze en geheime manipulaties van Sandra... En hij heeft er ook geen rekening mee gehouden dat hij verliefd zou worden op Raphaëlle.
Filmposter Filmposter Les Salauds

Regisseur Les Salauds

Claire Denis

Schrijvers Les Salauds

Claire Denis

Jean-Pol Fargeau

Cast Les Salauds

Chiara Mastroianni
Julie Bataille
Vincent Lindon
Michel Subor

Alternatieve titels

Les Salauds

Bastards

Filmagenda van Les Salauds

Les Salauds

Wil jij weten waar Les Salauds op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Les Salauds draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Les Salauds informatie

Benieuwd waar Les Salauds over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Les Salauds. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Les Salauds al heeft ontvangen.

Les Salauds trailer

Benieuwd of Les Salauds iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Les Salauds jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Les Salauds kunt kijken!