LEUKEN in vroeger jaren (2024)

LEUKEN in vroeger jaren

18-04-2024
Een 118 minuten durende film over de Weerter wijken Leuken en Moesdijk. Deze filmdocumentaire is een productie van Jo van Geneijgen. De film neemt u mee naar vroegere tijden… Veel inwoners vertellen over het leven van vroeger, aangevuld met foto’s en unieke oude filmbeelden. Hierbij komen leuke anekdotes voorbij. De ‘rivaliteit’ die er vroeger heerste tussen beide kernen, zal ook de revue passeren. De executies die in de 16e eeuw nabij de Trumpert plaatsvonden en het neerstorten van een Engelse bommenwerper in de tweede wereldoorlog krijgen aandacht in de film. Tevens worden o.a. de kerk, de school, cafés en het rijke verenigingsleven in beeld gebracht. Om u de mogelijkheid te bieden de film alsnog te kunnen zien zijn er op 25 en 26 november twee nieuwe voorstellingen.

Regisseur LEUKEN in vroeger jaren

Jo van Geneijgen

Schrijvers LEUKEN in vroeger jaren

Onbekend

Cast LEUKEN in vroeger jaren

Onbekend

LEUKEN in vroeger jaren

Wil jij weten waar LEUKEN in vroeger jaren op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar LEUKEN in vroeger jaren draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

LEUKEN in vroeger jaren informatie

Benieuwd waar LEUKEN in vroeger jaren over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over LEUKEN in vroeger jaren. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies LEUKEN in vroeger jaren al heeft ontvangen.

LEUKEN in vroeger jaren trailer

Benieuwd of LEUKEN in vroeger jaren iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de LEUKEN in vroeger jaren jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij LEUKEN in vroeger jaren kunt kijken!