Lezing Pamela Kribbe georganiseerd door Bewust Bollenstreek

Lezing Pamela Kribbe georganiseerd door Bewust Bollenstreek

Je zielspad herkennen Ieder mens draagt diepe verlangens in zich mee, verlangens die de taal van zijn of haar ziel spreken. Jouw zielspad maakt zich kenbaar via je gevoelens, die aangeven wat jou vreugde en inspiratie brengt. Hoe komt het dan dat diepgevoelde wensen, zoals het verlangen naar zinvol werk of een gelukkige liefdesrelatie, lang onvervuld kunnen blijven of zelfs niet uit lijken te komen? In deze gechannelde lezing wordt ingegaan op de vraag hoe de ziel te werk gaat in het uitstippelen van een levenspad en hoe jij dat als aardse mens kunt gaan begrijpen en volgen. Wat is het doel van lijden en tegenslagen? Zijn die voorbestemd of in ieder geval betekenisvol op je zielspad? Hoe kom je in overeenstemming met je zielspad zodat je voelt dat je je wensen vervult en doet waarvoor je hier gekomen bent? In de lezing zal Pamela een gechannelde boodschap doorgeven van Jeshua over deze centrale vragen. De lezing wordt ingeleid door Gerrit, die een meditatie zal aanbieden over het thema. Na de pauze beantwoordt Pamela (via channeling) vragen uit het publiek en signeert zij na afloop boeken. Pamela Kribbe is gepromoveerd filosoof en auteur van o.a. Gesprekken met Jeshua en De Verboden Vrouw Spreekt. Ze heeft sinds 2002 een eigen praktijk voor bewustwording en innerlijke groei en geeft workshops in binnen- en buitenland. Voor meer informatie zie www.pamela-kribbe.nl Gerrit Gielen is spiritueel therapeut en biedt individuele consulten en workshops aan. Voor meer informatie over zijn werk zie www.gerrit-gielen.nl Praktisch: 13.30u inloop 14.00u start lezing met een pauze. Na de pauze vragen uit het publiek! 16.30u boeken verkoop met signeren 17.00u sluiting Met muziek van singer/songwriter Dennis Kivit! Dennis geeft thuisconcerten en meditatiezondagavonden met muziek in Hoofddorp, maar geeft ook voorstellingen op locatie. Dennis was erbij toen we Bewust Bollenstreek startten, 2 jaar geleden. We zijn blij dat hij deze middag wil opluisteren met zijn prachtige muziek. De muziek is zo vanuit zijn hart geschreven en gezongen, dat dat prachtig past bij de gechannelde lezing van Pamela. Deze lezing is georganiseerd door Bewust Bollenstreek. Een netwerk van meer dan 160 professionals met een missie: het bevorderen van een bewuste, gezonde, duurzame en prettige samenleving in de Bollenstreek. Regelmatig organiseren zij inspirerende lezingen, bijzondere filmavonden, zomerweekenden en andere evenementen in de streek. Op de hoogte blijven? Vraag dan de agenda aan via www.bewustbollenstreek.nl.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Lezing Pamela Kribbe georganiseerd door Bewust Bollenstreek

Helaas draait Lezing Pamela Kribbe georganiseerd door Bewust Bollenstreek niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 13-12-2019.

Lezing Pamela Kribbe georganiseerd door Bewust Bollenstreek

Wil jij weten waar Lezing Pamela Kribbe georganiseerd door Bewust Bollenstreek op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Lezing Pamela Kribbe georganiseerd door Bewust Bollenstreek draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Lezing Pamela Kribbe georganiseerd door Bewust Bollenstreek informatie

Benieuwd waar Lezing Pamela Kribbe georganiseerd door Bewust Bollenstreek over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Lezing Pamela Kribbe georganiseerd door Bewust Bollenstreek. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Lezing Pamela Kribbe georganiseerd door Bewust Bollenstreek al heeft ontvangen.

Lezing Pamela Kribbe georganiseerd door Bewust Bollenstreek trailer

Benieuwd of Lezing Pamela Kribbe georganiseerd door Bewust Bollenstreek iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Lezing Pamela Kribbe georganiseerd door Bewust Bollenstreek jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Lezing Pamela Kribbe georganiseerd door Bewust Bollenstreek kunt kijken!