Liborio (2021)

Liborio

99 minuten 2021
Het verhaal begint met een arme boer en eindigt met een volksbeweging. Tijdens een orkaan die in het jaar 1908 het zuiden van de Dominicaanse Republiek teistert, verdwijnt Olivorio (‘Liborio’) Mateo spoorloos. Door zijn familie en dorpsgenoten wordt hij al dood gewaand als hij plotseling weer voor hen staat, teruggekeerd uit de hemel met een missie. Vanaf dat moment brengen zijn profetieën en genezende gaven hem een groeiende groep volgelingen, met wie hij de bergen intrekt om er in volledige vrijheid een commune te stichten.

Regisseur Liborio

Nino Martínez Sosa

Schrijvers Liborio

Onbekend

Cast Liborio

Vicente Santos
Karina Valdez
Fidia Peralta

Liborio

Wil jij weten waar Liborio op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Liborio draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Liborio informatie

Benieuwd waar Liborio over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Liborio. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Liborio al heeft ontvangen.

Liborio trailer

Benieuwd of Liborio iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Liborio jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Liborio kunt kijken!