Lightyear (2022)

Lightyear

105 minuten 2022

Filmposter Lightyear

Buzz Lightyear is een astronaut en de held waarop de speelgoedfiguur uit 'Toy Story' gebaseerd is. Na een jaar voorbereiding leidt hij als gezagvoerder zijn eerste testvlucht en krijgt hij het gezelschap van de robotkat Sox. Buzz gaat een episch avontuur aan wanneer hij met een reusachtige robot, de keizer Zurg, moet afrekenen.
Filmposter Filmposter Lightyear

Regisseur Lightyear

Angus MacLane

Schrijvers Lightyear

Onbekend

Cast Lightyear

Chris Evans
Keke Palmer
Taika Waititi

Filmagenda van Lightyear

Lightyear

Wil jij weten waar Lightyear op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Lightyear draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Lightyear informatie

Benieuwd waar Lightyear over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Lightyear. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Lightyear al heeft ontvangen.

Lightyear trailer

Benieuwd of Lightyear iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Lightyear jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Lightyear kunt kijken!